Vakantiehuizen Ardennen Voorjaarsvakantie

Omgeving Durbuy en La Roche-en-Ardenne

Vakantiehuizen Ardennen Voorjaarsvakantie

Omgeving Durbuy en La Roche-en-Ardenne

Beschikbaarheid vakantiehuizen in de Schoolvakanties NL en BE

Deze pagina toont de beschikbare huizen in de schoolvakanties. In schoolvakanties geldt een minimale verblijfsduur van 5 dagen. Met inachtneming van deze regel kan de aankomst- en/of vertrekdatum in het boekingsformulier door u worden aangepast. En, bijzonder, met uitzondering van de kerstvakantie rekenen wij voor deze periodes laagseizoentarieven.

Voor een weekverblijf hebben wij voorkeur voor aankomsten en vertrek op zaterdag. Heeft u eerst nog een vraag? Wel, aarzel niet maar stuur deze via het contactformulier.
Dit overzicht is bijgewerkt tot .

Beschikbaarheid in de schoolvakanties...


Beschikbaarheid chalet WijdWeg in de Zomervakantie

.

Informatie over data van de schoolvakanties in...

  • België
  • Nederland


Een vakantiehuis huren in het Ardennen-voorjaar

Tja, februari is nog wat vroeg om al van de lente te kunnen genieten. En toch is er in deze wintermaand al een hoop te genieten. De kans is daar dat er weer (of nog) sneeuw ligt. Een wandeling in de dan door sneeuw verstilde bossen is absoluut genieten. Maar skiën of langlaufen is ook mogelijk. Langlaufen kan bijvoorbeeld in loipes bij Samrée of Baraque de Fraiture, skiën kan alleen bij Baraque.
Baraque de Fraiture is met zijn 652 meter hoogte (Plateau des Tailles) het op een na hoogste punt van België. De heuvel ontleent zijn naam aan het nabijgelegen dorp Fraiture. Het is het hoogst gelegen skigebied van België en tegelijkertijd ook een van de weinige. De drie afdalingen kennen in totaal een lengte van twee kilometer. De langste afdaling is 900 meter. De piste is breed en goed verlicht. Meer hierover leest u hier.

Dus op zoek naar een leuk vakantiehuis? Geniet dan in de Belgische Ardennen vanuit chalet WijdWeg op deze site!